Creative Technology (CT) er en av verdens ledende leverandører innen spesialiserte AV-løsninger for bedriftsarrangement, underholdning og sport. Vi tilbyr avanserte tekniske løsninger for alle typer live-event og digitale event rundt omkring i verden. Som en del i NEP Worldwide Network har CT resurser til å gjennomføre store internasjonale prosjekter og samtidig tilby lokal forankring. Ansatte i CT/NEP forventer alltid å etterleve våre fire verdier:

INTEGRITY – ONE TEAM – INNOVATION – PASSION

Creative Technology Norway søker nå flere teknikere, enten AV-tekniker for avvikling av våre bildeproduksjoner, og/eller TOM til våre kameraproduksjoner, til vårt kontor i Oslo.

Som tekniker er du en del av produksjonsteamet som utfører prosjektet som utføres på arrangementsstedet. I samarbeid med prosjektledere blir du booket ut på oppdrag der du er ansvarlig for din spesifikke oppgave. I rollen som tekniker er det en forutsetning at du har veldig god teknisk kompetanse og teknisk forståelse. Det inkluderer planlegging, booking av utstyr og forberedelse av teknologi for å håndtere hvert prosjektoppdrag på en trygg måte. Som tekniker bygger du, driver og demonterer teknologi og annet utstyr på en ansvarlig måte. Reiser skjer i tjenesten, både i Norge og internasjonalt. Som person er du grundig og oppmerksom og lett å jobbe med. Selvfølgelig har du en solid interesse for teknologi og er oppdatert i den stadig pågående teknologiske utviklingen. Videre tror vi at du snakker og skriver flytende norsk og engelsk ettersom flere av prosjektene våre utføres i utlandet.

Arbeidsoppgaver:

  • Delta om nødvendig i den tekniske planleggingen av prosjekter
  • Booke og forbedrede teknikk
  • Rigge opp, avvikle og rigge ned teknikk etter gjennomføring

Vi søker deg som har:

  • Stort engasjement og erfaring som tekniker innenfor bilde/video og/eller kameraproduksjon
  • Ambisjonen om at gjennom vår leveranse skape en større verdi for kunden og dermed bygge varige relasjoner
  • Lagspillermentalitet og lett for samarbeid i ulike sammensetninger av team
  • Evner å ta et overordnet ansvar
  • Har gode kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk

Start: Etter avtale

Omfang: Heltid, fast ansettelse

Søknad til: Søknad, samt spørsmål om stillingen sendes til soknad.no@ct-group.com

Sted: Oslo

Søknadsfrist: Søknader gjennomgås fortløpende