Creative Technology Northern Europe är en av Europas absolut ledande leverantörer av ljud, ljus och bild till live events inom t.ex. idrott, musik och mässor samt fasta installationer för internationella kunder. Som en del i NEP Worldwide Network har CTNE resurser att genomföra stora internationella projekt och samtidigt erbjuda lokal förankring. Anställda i CTNE/NEP förväntas alltid efterleva våra fyra värdeord:  

Integritet – Laganda – Innovation – Passion 

Vi på Creative Technology söker en Broadcast tekniker baserad i eller i närheten av Stockholmsområdet för att supportera vårt fortsatt ökande behov av livesändningar.  

Rollen som Broadcast tekniker, TOM eller EIC som vi också kallar det, är en spännande utmaning där du får möjlighet att vara med och bidra till vår utveckling och skapa riktigt bra produktioner.
Du kommer att jobba med att samordna och förbereda teknik, utföra produktioner på plats med allt ifrån våra flightpacks på live event som konserter, e-sport till produktioner i våra studios och kontrollrum. Jobbet är en central funktion i en händelserik miljö och bär det tekniska ansvaret för leveransen på plats. 

Vi söker dig förutom ett stort tekniskt intresse också trivs med problemlösning och varierande utmaningar. Vi tror också att du sedan tidigare har både erfarenhet och specialistkompetens inom liknande rollar sedan tidigare. Som person är du kreativ och besitter en förmåga att behålla lugnet i stressade situationer och tuffa deadlines samtligt som du är beslutsam och är trygg med att ta ansvar och säkerställa att rätt saker blir gjorda i rätt tid. 

Denna specifika tjänst är baserad i Stockholm men resor i tjänsten, både i Sverige och Internationellt, kan också förekomma.  

 

Arbetsuppgifter: 

  • Samordna teknik inför produktioner 
  • Planera och förbereda inför projekt 
  • Ansvara för den tekniska leveransen vid genomförande 

  

Frågor om tjänsten: 

Jens Envall, Operations Manager, Jenvall@ct-group.com  

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Bromma
Ansökan: Maila din ansökan och CV till Application.se@ct-group.com  

Sista ansökningsdag: Vi går igenom urvalet löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.