Creative Technology Norway AS søker en dyktig og engasjert Country Manager som skal lede det norske kontoret i Oslo. Denne spennende stillingen gir deg ansvaret for ytterligere å styrke vår posisjon som en ledende tilbyder i markedet.

Som Country Manager vil dine resultatorienterte evner være svært viktige. Sammen med dyktige kollegaer skal du bidra til ytterligere vekst og fornøyde kunder. Vi ser etter deg som er en motiverende ledertype, er sulten på utfordringer og som ønsker en spennende og variert arbeidsdag samt et sterkt ønske om å være sentral i videreutviklingen av selskapet.

VIKTIGE ARBEIDSOPPGAVER VIL VÆRE:

 • Øverste ansvar for virksomheten i Norge inkl. personalansvar
 • Ansvar for utvikling og gjennomføring av strategi
 • Budsjettering og resultatansvar for den norske enheten
 • Følg opp resultatene og foreslå korrigerende aktiviteter
 • Rapportere økonomisk resultat i henhold til NEP sine retningslinjer
 • Hovedansvar for salg og markedsføring i det norske markedet
 • Kommunikasjon og samarbeid med Creative Technologys internasjonale kontorer
 • Bidra til å utvikle nye tjenester og løsninger i henhold til trender, forbrukerpreferanser og i henhold til overordnet strategi
 • Drive utviklingsprosjekter sammen med andre nøkkelpersoner i selskapet

Rett kandidat har høyere, relevant utdanning og bred erfaring fra salgsledelse, fortrinnsvis innen B2B-segmentet. Bransjebakgrunn er ikke avgjørende, men du må raskt kunne forstå forretningslogikken og verdidriverne i bransjen. Vi vektlegger erfaring fra endringsledelse med fokus på kontinuerlig forbedring og kommersielle resultater. Videre bør du ha god økonomisk forståelse og evne å se hele verdikjeden. Som Country Manager ønsker vi at du setter deg fort inn i komplekse problemstillinger og finner løsninger som utvikler selskapet videre. Vi ser for oss at du føler deg komfortabel med forhandlinger og at du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk. Vår nye Country Manager må ha god IT kompetanse.

Vår nye Country Manager er offensiv og ser muligheter. I tillegg er du en relasjonsbygger og en god kollega. Vi søker en utadvendt og visjonær relasjonsbygger, som samtidig fremstår som en samlende og tydelig leder. Andre vil beskrive deg som god til å motivere og bygge en inkluderende og proaktiv salgskultur, kjennetegnet av profesjonell metodikk, mål- og resultatorientering. Du har velutviklet helhetsforståelse og strategisk legning, men samtidig evne til å omsette strategi til operativ handling og resultater.

VI TILBYR:

 • Arbeide med anerkjente tjenester og løsninger i det norske markedet
 • Være en del av et internasjonalt selskap med sterke vekstambisjoner
 • Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter
 • Komplekse kommersielle og tverrfaglige oppgaver
 • Åpent og inkluderende miljø og stor takhøyde
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger

For ytterlige informasjon om stillingen, kontakt vår rådgiver i Headvisor Bjørn Waagø, tlf: 900 96 668. Vis din interesse for stillingen ved å registrere søknad og CV så snart som mulig.

Creative Technology (CT) har over 30 års erfaring fra event bransjen og har vokst til å bli en av de største AV firmaene i Europa. Vi tilbyr avanserte løsninger til større sportsarrangement, underholdning og «Corporate» og over hele verden. Utstyrsløsningene blir skreddersydd til ditt arrangement, noe som betyr at det passer dine behov for alle små og store arrangement. CT er også global leverandør av DigitalSignage til mange velkjente Retail firmaer og firmaer fra bilindustrien. Tradisjonen vår om innovasjon og dyktighet er smittsom. Kom og bli en del av det!

Fra april 2015 har CT vært en del av NEPs globale nettverk med over 4000 medarbeidere. Alle medarbeidere er drevet av en lidenskap for å gi den beste service med fokus på teknisk innovasjon. Sammen har vi gjennomført produksjoner i over 88 land på alle syv kontinent. Våre nordiske kontor ligger i Gøteborg, Stockholm, Malmø, Åre, Oslo og København.
Les mer på https://www.ct-group.com/ne/no/