Creative Technology (CT) är en av Europas ledande leverantörer av ljud, ljus och bild vid evenemang inom underhållning, sport, företagsevent, mässor och fasta installationer. Som en del i NEP Worldwide Network har CT resurser att genomföra stora projekt både internationellt och lokalt.

I CT’s hyresavdelning ingår Europas största flotta av Mobila LED-trailers med skärmar i storlekar från 21 till 81 m2. Trailerverksamheten har uppdrag i hela Europa, primärt vid festivaler, sportevenemang och andra stora publika event.

Vi söker nu eventtekniker för våra mobila LED-skärmar. Som eventtekniker transporterar du LED-trailern till och från eventplatsen samt är ansvarig tekniker under eventet. Du har hela Europa som arbetsplats och jobbar självständigt, ofta direkt mot våra kunder. Eventen varierar i typ, utförande och omfattning – allt från några timmar till flera dagar.

Vi söker dig som har god teknisk kunskap, BECE körkort samt körvana med lastbil och släp i Europa. Du har viss el-kännedom, ett brinnande intresse för kvalitet, och självklart också för bild och teknik. Engelska i tal och skrift är ett måste, flexibilitet likaså eftersom långa dagar och obekväma arbetstider är en verklighet. Du är en driven problemlösare som trivs i en roll där du möter människor. Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens då du representerar Creative Technology. Ordning och reda är ett måste då din roll innebär stort eget ansvar.

Då våra eventtekniker arbetar som frilansare behöver du ha F-skattsedel för att kunna fakturera. Trailrarna utgår oftast från våra lokaler i Kungälv varför vi helst ser sökande från Västra Götalandsregionen.

 

Krav:

BECE körkort

Körvana med lastbil i Europa är meriterande

Eget företag/möjlighet att fakturera

Engelska i tal och skrift

Teknisk intresserad

 

Låter detta spännande? 

Skicka ett personligt brev och ditt CV till Tony Johannesson: tjohannesson@ct-group.com

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tony på telefon 073 620 85 40.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess men vill givetvis lära känna dig så snart som möjligt.

 

Vill du läsa mer om företaget? Gå in på www.ct-group.com/ne/sv