Creative Technology (CT) är en av världens ledande helhetsleverantörer inom specialiserad AV-teknikutrustning för företagsevent, underhållning, sport och installation. Vi erbjuder avancerade tekniska lösningar för alla typer av live-evenemang och digitala event runt om i världen. Som en del i NEP Worldwide Network har CT resurser att genomföra stora internationella projekt och samtidigt erbjuda lokal förankring. Anställda i CT/NEP förväntas alltid efterleva våra fyra värdeord:

 

INTEGRITET – LAGANDA – INNOVATION – PASSION

 

Creative Technology är i en expansiv fas på en snabbt föränderlig marknad där det finns gott om nya kunder och affärsmöjligheter. Vi fortsätter att utveckla vårt erbjudande i Göteborgsregionen och söker flera tekniker inom ljud, ljus, bild/video och kameraproduktion till vårt kontor i Kungälv.

Som tekniker är du del av produktionsteamet som genomför projektet på plats. Med varierande framförhållning och i samarbete med projektledare bokas du ut på uppdrag där du ansvarar för din specifika uppgift inom det teknikområde du verkar. I rollen som tekniker är det en förutsättning att du har mycket god teknisk kompetens och teknisk förståelse. Det ingår planering, bokning av utrustning och prepp av teknik för att klara varje projektuppdrag på ett säkert sätt.  Som tekniker bygger, kör och demonterar du teknik och övrig utrustning på ett ansvarsfullt sätt.

Resor förekommer i tjänsten, såväl inom Sverige som internationellt.

Som person är du noggrann och uppmärksam och har lätt för att samarbeta. Självklart har du ett gediget teknikintresse för att hänga med i den ständigt pågående teknikutvecklingen. Vidare tror vi att du talar och skriver flytande svenska och engelska då flera av våra projekt genomförs utomlands.

 

Arbetsuppgifter:

  • Vid behov delta i den tekniska planeringen av projekt
  • Boka och preppa teknik
  • Bygga, köra och riva teknik vid genomförande

 

Vi söker dig som har:

  • Stort engagemang och erfarenhet som tekniker inom ett eller flera av områdena ljud, ljus, bild/video och kameraproduktion.
  • Ambitionen att genom CT’s 360-leveranser skapa ett större värde för kunden och därmed bygga varaktiga relationer
  • Lagspelarmentalitet och lätt för att samarbeta i olika sammansättningar av team
  • Förmåga att ta ett helhetsansvar
  • Förmåga att obehindrat kommunicera på engelska och svenska i tal och skrift

 

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Placering: Kungälv

Ansökan: Ansökan samt frågor om tjänsten skickas till application.se@ct-group.com

Obs! Märk din ansökan med tjänst och ort!

Sista ansökningsdag: Vi går igenom urvalet löpande