CREATIVE TECHNOLOGY SWEDEN | STOCKHOLM

Broadcasttekniker / EIC

   

Vi på Creative Technology söker en broadcasttekniker baserad i eller i närheten av Stockholmsområdet för att supportera vårt fortsatt ökande behov av livesändningar.

Vad gör en broadcasttekniker på CT?

Rollen som broadcasttekniker, TOM eller EIC som vi också kallar det, är en spännande utmaning där du får möjlighet att vara med och bidra till vår utveckling och skapa riktigt bra produktioner. Du kommer att jobba med att samordna och förbereda teknik, utföra produktioner på plats med allt ifrån våra flightpacks på live event som konserter, e-sport till produktioner i våra studios och kontrollrum. Jobbet är en central funktion i en händelserik miljö och bär det tekniska ansvaret för leveransen på plats. 

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och trivs med problemlösning och varierande utmaningar. Vi tror också att du sedan tidigare har både erfarenhet och specialistkompetens inom liknande rollar sedan tidigare. Som person är du kreativ och besitter en förmåga att behålla lugnet i stressade situationer och tuffa deadlines samtligt som du är beslutsam och är trygg med att ta ansvar och säkerställa att rätt saker blir gjorda i rätt tid. 

Denna specifika tjänst är baserad i Stockholm men resor i tjänsten, både i Sverige och Internationellt, kan också förekomma.  

Arbetsuppgifter
  • Samordna teknik inför produktioner 
  • Planera och förbereda inför projekt 
  • Ansvara för den tekniska leveransen vid genomförande

  

Frågor om tjänsten: 

Jens Envall, Operations Manager, Jenvall@ct-group.com  

StartEnligt överenskommelse
OmfattningHeltid
PlaceringBromma
AnsökanMaila din ansökan och CV till Application.se@ct-group.com  

Sista ansökningsdag: Vi går igenom urvalet löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. 

Sista ansökningsdag: Vi går igenom urvalet löpande

  

Creative Technology är en av världens ledande helhetsleverantörer inom specialiserade AV-tekniklösningar för företagsevent, underhållning, sport och installation.

Se fler lediga tjänster på Creative Technology här!