CREATIVE TECHNOLOGY SWEDEN | STOCKHOLM

CREW MANAGER

 

Gillar du att vara spindeln i nätet och vill vara med och sätta ihop dream teams för våra eventprojekt? Har du ett brett kontaktnät i eventteknikbranschen och gillar att prata med människor? Då hoppas vi att du söker vår tjänst som Crew Manager!

Vad gör en Crew Manager på CT?

Som Crew Manager ingår du i ett team med personalbokare som ansvarar för att tillsätta såväl interna tekniker som externa resurser på CT’s produktioner både nationellt och internationellt inom våra affärssegment företagsevent, underhållning och sport. Rollen, som utgår från vårt kontor i Bromma har ett nära samspel med projektledare för att säkerställa kompetens, beläggsningsgrad och mest effektiva lösning för personalen och bolaget.

Som Crew Manager ansvarar du också för kompetenskartläggning och utveckling av befintlig personal för att säkerställa högsta möjliga kvalité på CT’s projekt.

Arbetsuppgifter
 • Personalplanera projekt.
 • Kommunicera med och tillsätta extern personal / frilans.
 • Vara delaktig i rekrytering av nya tekniker tillsammans med Operations Manager.
 • Ansvara för teknikers rapportering och uppföljning i våra system.
 • Säkerställa att rätt kompetens prioriteras och används på bästa sätt i samspel med övriga Crew Managers.
 • Samverka inom personalplanering med övriga Crew Managers inom Creative Technology Northern Europe.
Vem är du?
 • Du har ett stort engagemang, eget driv och är lösningsorienterad.
 • Du behärskar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift.
 • Du är trygg administrativt och van att arbeta i parallella system.
 • Troligtvis har du erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare, alternativt har du andra erfarenheter inom Live Events och känner dig redo för en ny utmaning.
 • Du tycker om att vara i händelsernas centrum och du trivs med att ha en vardag som präglas av variation och högt tempo.
Vad erbjuder vi?

Vi ger dig möjligheten att arbeta och utvecklas tillsammans med ett fantastiskt team som drivs av sann laganda och som alltid ställer upp för varandra. En trevlig arbetsmiljö i moderna lokaler i Bromma.

Verkar detta intressant? Tveka inte på att ansöka redan idag. Urval och tillsättning sker löpande med önskat startdatum senast 2022-09-01.

Frågor om tjänsten: Jens Envall, Operations Manager, Jenvall@ct-group.com  
StartEnligt överenskommelse
OmfattningHeltid
PlaceringBromma
AnsökanMaila din ansökan och CV till Application.se@ct-group.com  
Sista ansökningsdag: Vi går igenom urvalet löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. 

Om Creative Technology
Creative Technology skapar och levererar avancerade tekniska lösningar till fysiska och digitala evenemang inom områden som företagsevent, underhållning, sport och mässor. Vi erbjuder även fasta installationer och support inom såväl detaljhandel och bilindustri som på museer och offentliga platser. Creative Technology är en del av NEP Group, ett internationellt medietjänstbolag baserat i Pittsburgh, USA. CT finns på 34 platser i 18 länder i Europa, Nordamerika, Asien, Australien och Mellanöstern. Här i norra Europa har vi kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Se fler lediga tjänster på Creative Technology här