CREATIVE TECHNOLOGY SWEDEN | STOCKHOLM

Event IT-tekniker

Har du bred erfarenhet av IT och vill ta dig an en spännande ny utmaning i eventbranschen? Då kan rollen som Event IT-tekniker hos oss vara något för dig!

Vilka är vi?

Creative Technology (CT) är en av världens ledande helhetsleverantörer inom specialiserad AV-teknikutrustning för evenemang som företagsevent, underhållningsevenemang och sportarrangemang över hela världen. Som en del av NEP Worldwide Network har CT resurser att genomföra stora internationella projekt och samtidigt erbjuda lokal förankring. Vi finns på 32 platser i 17 länder och arbetar med kunder över hela världen.

Vad kommer du att få göra?

Som Event IT-tekniker jobbar du med olika sorters event, allt från produktlanseringar till mässor och konferenser för våra kunder. Du planerar den tekniska lösningen inför eventet och har kontakt med både leverantörer och kunder. Ute hos kunden är du IT-tekniskt ansvarig på plats och genom din tekniska expertis och driv ser du till att eventet genomförs på bästa möjliga sätt. Du ser till att tekniken fungerar som planerat och samarbetar med andra funktioner som t.ex. ljud- och bildansvariga.

Då vi jobbar med en rad olika event är arbetstiden förlagd under både dag- och kvällstid samt ibland helger. Både nationella och internationella resor förekommer. Tjänsten är en heltidsanställning och vi ser gärna att du trivs i Bromma, för det är på det kontoret vi behöver dig!

Vem är du?

  • Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en bred IT-roll. Som Event IT-tekniker har du en kommunikativ roll och samarbetar både internt och externt. Du trivs med att samarbeta med olika sorters människor och du kan på ett enkelt och begripligt sätt förklara komplexa och tekniska saker för personer som inte är lika tekniskt erfarna, så att de förstår och känner sig trygga.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet av att jobba med cloud-baserade miljöer sedan tidigare är det ett plus.

Utöver detta ser vi även att du har:

  • Erfarenhet av en bred IT-roll, till exempel som 2nd/3d-line support eller onsite-tekniker
  • Erfarenhet av infrastruktur och nätverk
  • B-körkort

Har vi lyckats väcka din nyfikenhet? Vänta inte med att skicka din ansökan! Vi intervjuar löpande.

Frågor om tjänsten? 
Skicka ett mail till Tobias Nordberg: tobias.nordberg@ct-group.com eller Marcus Erdeös marcus.erdeos@ct-group.com

StartEnligt överenskommelse
OmfattningHeltid
PlaceringBromma 
AnsökanMaila din ansökan och CV till application.se@ct-group.com  

Sista ansökningsdag: Vi går igenom urvalet löpande

Creative Technology är en av världens ledande helhetsleverantörer inom specialiserade AV-tekniklösningar för företagsevent, underhållning, sport och installation.

Se fler lediga tjänster på Creative Technology här!