CREATIVE TECHNOLOGY SWEDEN | ENKÖPING

LAGERARBETARE

 

Är du som vi och älskar teknik? Vill du vara en del av ett team med stark laganda i ditt dagliga arbete? Vi letar efter en kollega som kan stärka vårt lagerteam i Enköping med pack och prepp av utrustning till våra projekt.

Vad gör en lagerarbetare på CT?

I rollen som Warehouse Worker, som vi benämner det internt, kommer du att jobba med pack, leverans och retur av utrustning samt lagerhållning med in- och utcheckning i bokningssystem i huvudsak.

Du jobbar också löpande med inventering och underhåll av utrustning, kvalitetskontroll enligt gällande rutiner samt planering och underhåll av lagerutrymmen.

Vem är du?

Vi tror att du som söker är teknikintresserad har åtminstone viss arbetslivserfarenhet, gärna från lager/logistik och/eller erfarenhet av diverse teknikerliknande roller från tidigare arbetsgivare.

Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Vi ser även att du är en person som värdesätter ordning och reda.

Hör av dig!

Verkar detta intressant? Tveka inte att ansöka redan idag. Vi arbetar med urval och intervjuer löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdatum

Frågor om tjänsten: Samir Laamiri, Warehouse Manager: slaamiri@ct-group.com
Omfattning
: Heltid
Placering: Enköping
Ansökan: Maila din ansökan och CV till application.se@ct-group.com

Creative Technology är en av världens ledande helhetsleverantörer inom specialiserade AV-tekniklösningar för företagsevent, underhållning, sport och installation.

Se fler lediga tjänster på Creative Technology här!