CREATIVE TECHNOLOGY SWEDEN | ENKÖPING

LAGERARBETARE

Älskar du teknik och vill bli en del av ett fantastiskt team med stark laganda? Vi letar efter en kollega som kan stärka vårt lagergäng i Enköping med pack och prepp av utrustning till våra projekt.

Vad gör en lagerarbetare på CT?

I rollen som Warehouse Worker, som vi benämner det internt, kommer du att jobba med pack, leverans och retur av utrustning samt lagerhållning med in- och utcheckning i bokningssystem i huvudsak.

Du jobbar också löpande med inventering och underhåll av utrustning, kvalitetskontroll enligt gällande rutiner samt planering och underhåll av lagerutrymmen.

Vem är du?

Vi tror att du som söker är teknikintresserad och har åtminstone viss arbetslivserfarenhet, gärna från lager/logistik och/eller erfarenhet av diverse teknikintensiva roller från tidigare arbetsgivare. Vi ser gärna att du har kompetenser inom ljud, ljus och/eller bildteknik för att ha större förståelse får våra produkter, processer och tjänster.

Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Vi ser även att du är en person som värdesätter ordning och reda.

Hör av dig!

Verkar detta intressant? Tveka inte att ansöka redan idag. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Frågor om tjänsten: Samir Laamiri, Warehouse Manager: slaamiri@ct-group.com
Omfattning
: Heltid
Placering: Enköping
Ansökan: Maila din ansökan och CV till application.se@ct-group.com

Creative Technology är en av Europas absolut ledande leverantörer av ljud, ljus och bild till live events inom t.ex. idrott, musik och mässor samt fasta installationer för internationella kunder. Som en del i NEP Worldwide Network har vi resurser att genomföra stora internationella projekt och samtidigt erbjuda lokal förankring.

Se fler lediga tjänster på Creative Technology här!