CREATIVE TECHNOLOGY SWEDEN | GÖTEBORG

LAGERPERSONAL

 

Gillar du teknik och vill vara en del av ett team med stark laganda i ditt dagliga arbete? Vi letar efter kollegor som kan stärka vårt lagerteam i Kungälv med pack och prepp av utrustning till våra projekt.

Vad gör lagerpersonal på CT?

I rollen som Warehouse Worker, som vi benämner det internt, kommer du i huvudsak att jobba med pack, leverans och retur av utrustning, samt lagerhållning med in- och utcheckning i bokningssystem.

Du jobbar också löpande med inventering och underhåll av utrustning, kvalitetskontroll enligt gällande rutiner samt planering och underhåll av lagerutrymmen.

Vem är du?

Vi tror att du som söker är intresserad av logistik och lagerarbete, har åtminstone viss arbetslivserfarenhet från liknande arbete, gärna från lager/logistik, och/eller erfarenhet av diverse liknande roller från tidigare arbetsgivare.

Krav är truckförarutbildning (TLP10), gärna vana av större motviktstruck upp till 6 ton med långgafflar, eller av hjullastare.

Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Vi ser även att du är en person som värdesätter ordning och reda.

Vad erbjuder vi?

Du kommer att få arbeta i ett härligt team med laganda och gemenskap som vägledande värderingar. 

Verkar detta intressant? Tveka inte att ansöka redan idag.

Frågor om tjänsten: Patrik Andréasson, pandreasson@ct-group.com
Omfattning
: Heltid
Anställningsform
: Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning alt. F-skatt.
Placering: Kungälv
Ansökan: Maila din ansökan och CV till application.se@ct-group.com

Creative Technology är en av världens ledande helhetsleverantörer inom specialiserade AV-tekniklösningar för företagsevent, underhållning, sport och installation.

Se fler lediga tjänster på Creative Technology här!