CREATIVE TECHNOLOGY SWEDEN | AVESTA KRYLBO

Lagerpersonal

      

Till vår Scenavdelning söker vi nu lagerpersonal till lagret vid Brovallen utanför Avesta Krylbo.

Vad gör lagerpersonal på vårt scenlager?

I rollen som Warehouse Worker, som vi benämner det internt, kommer du i huvudsak att jobba med pack, leverans och retur av utrustning, samt lagerhållning med in- och utcheckning i bokningssystem.

Du jobbar också löpande med inventering och underhåll av utrustning, kvalitetskontroll enligt gällande rutiner samt planering och underhåll av lagerutrymmen.

Vem är du?

Vi tror att du som söker är intresserad av logistik och lagerarbete, har åtminstone viss arbetslivserfarenhet från liknande arbete, gärna från lager/logistik, och/eller erfarenhet av diverse liknande roller från tidigare arbetsgivare.

Krav är truckförarutbildning (TLP10), gärna vana av större motviktstruck upp till 6 ton med långgafflar, eller av hjullastare.

Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Vi ser även att du är en person som värdesätter ordning och reda.

Vad erbjuder vi?

Du kommer att få arbeta i ett litet team med laganda och gemenskap som vägledande värderingar. För den som inte bor i närheten och vill veckopendla finns övernattningsmöjligheter i anslutning till arbetsplatsen.

 

Verkar detta intressant? Tveka inte att ansöka redan idag.

Sista ansökningsdag är 2022-02-28. Vi arbetar med urval och intervjuer löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdatum.

Frågor om tjänsten: Ernesto Grane, egrane@ct-group.com
Omfattning
: Heltid 2022-04-01 tom 2022-09-30
Anställningsform
: Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning alt. F-skatt.
Placering: Krylbo (Avesta)
Ansökan: Maila din ansökan och CV till application.se@ct-group.com

Creative Technology är en av världens ledande helhetsleverantörer inom specialiserade AV-tekniklösningar för företagsevent, underhållning, sport och installation.

Se fler lediga tjänster på Creative Technology här!