CREATIVE TECHNOLOGY SWEDEN | AVESTA KRYLBO

Lagerpersonal

Till vår Scenavdelning söker vi nu lagerpersonal till lagret vid Brovallen utanför Avesta Krylbo.
Vad gör lagerpersonal på vårt scenlager?

I rollen som lagerpersonal kommer du i huvudsak att jobba med packning, lastning, leverans och retur av utrustning. Du jobbar även löpande med inventering och underhåll av utrustning, kvalitetskontroll enligt gällande rutiner samt planering och underhåll av lagerutrymmen.

Vem söker vi?

Vi tror att du som söker är intresserad av logistik och lagerarbete, har viss arbetslivserfarenhet från liknande arbete, gärna från lager/logistik och/eller erfarenhet av diverse liknande roller från tidigare arbetsgivare.

Krav är truckförarutbildning (TLP10), gärna vana av större motviktstruck, hjullastare. Utbildning för terminaltruck är ett plus men inget måste.

Du bör trivas med att arbeta i en miljö med högt i tak och stundtals högt tempo där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Vi ser även att du är en person som värdesätter ordning och reda.

 

Verkar detta intressant? Tveka inte att ansöka redan idag!

Sista ansökningsdag är 2023-04-01. Vi arbetar med urval och intervjuer löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdatum

Frågor om tjänsten: David Johnson, djohnson@ct-group.com
Omfattning: Heltid 2023-04-01 tom 2023-10-31 eller enligt överenskommelse.
Anställningsform
: F-skatt
Placering: Krylbo (Avesta)
Ansökan: Maila din ansökan och CV till application.se@ct-group.com

Creative Technology är en av världens ledande helhetsleverantörer inom specialiserade AV-tekniklösningar för företagsevent, underhållning, sport och installation.

Se fler lediga tjänster på Creative Technology här!