CREATIVE TECHNOLOGY SWEDEN | skandinavien

Scentekniker

    

Längtar du till sommarens festivaler och konserter lika mycket som vi? Nu har du chansen att uppleva dem tillsammans med oss upstage! Till vår scenavdelning söker vi arbetsledande scenbyggare för uppdrag över hela Skandinavien under sommarmånaderna.

Vad gör en scentekniker på CT?

I rollen som scentekniker (Stage Technician) kommer du att jobba i team med uppförande och nedmontering av tillfälliga scen- och eventkonstruktioner på evenemang, konserter och festivaler.  

Teamen leds av en Stage Chief Technician och du arbetsleder inhyrd personal genom hela processen av bygg och riv av scener. Du kan både ta emot och ge order, det senare på ett korrekt och respektfullt sätt som motiverar dina medhjälpare till att både prestera och uppnå målet.

Vem är du?

Det krävs att du som arbetsledare har vana av att jobba i grupp på ett organiserat och säkert sätt, eftersom vi arbetar med tung utrustning och maskiner runtomkring oss, och en del av tiden med rörlig last ovanför oss. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande men inte ett krav.

Har du truckförarutbildning (TLP10), Arbete På Väg (APV), fallskyddsutbildning och vana av att klättra ser vi det som meriter. Vi tror att du kanske har erfarenhet av och utbildning för att bygga ställningar, har jobbat som byggnadsarbetare eller liknande där man måste vara händig och förstå hur delarna hänger ihop och tar ansvar för att helheten fungerar.

Du trivs med att arbeta i en fartfylld miljö under strikta tidsramar, är stresstålig, gillar att jobba utomhus oavsett väder – och framförallt ihop med människor. Det blir din uppgift som arbetsledare att få med dig en stor och varierande grupp individer vars hjälp och insats är avgörande för att lyckas med ditt uppdrag. Vissa arbetsmoment kan innebära risker om man inte har kunskap och erfarenhet så ett högt säkerhetstänk är av högsta vikt. Du tar inte risker eller genvägar utan lägger upp strategier och följer lagar och regler.

Vad erbjuder vi?

Att jobba med scener vid sommarens festivaler och utomhusevenemang är ett fantastiskt jobb! Du får vara med där det händer och uppleva festivalerna och evenemangen på nära håll. Det är intensivt och slitigt – men framförallt otroligt roligt! Du blir del av ett team med stark laganda där alla hjälper varandra och skapar en stark gemenskap.

Introduktion och utbildning kommer att ges under april/maj.

 

Verkar detta intressant? Tveka inte att ansöka redan idag.

Sista ansökningsdag är 2022-04-01. Vi arbetar med urval och intervjuer löpande och tillsättning av tjänsterna kan komma att ske före sista ansökningsdatum

Frågor om tjänsten: Per Hedberg, phedberg@ct-group.com
Omfattning
: Deltid/Heltid 2022-06-01 tom 2022-08-31
Anställningsform: F-skatt alt. Visstidsanställning.
Placering: Skandinavien
Ansökan: Maila din ansökan och CV till application.se@ct-group.com

Creative Technology är en av världens ledande helhetsleverantörer inom specialiserade AV-tekniklösningar för företagsevent, underhållning, sport och installation.

Se fler lediga tjänster på Creative Technology här!