CREATIVE TECHNOLOGY SWEDEN | GÖTEBORG

TEKNIKER

 

Nu finns chansen att söka ett av de mest varierande, roliga och utmanande jobben inom live-eventbranschen! Som tekniker på Creative Technology är ingen dag den andra lik och du rör dig mellan allt från mötesanläggningar till stora arenor, både i Sverige och utomlands. Vårt team präglas av gemenskap och stark laganda och tillsammans skapar vi magi för våra kunder. Vi ser fram emot din ansökan!

Vad gör en tekniker på CT

Som tekniker hos oss är du del av produktionsteamet som genomför projektet på plats. Med varierande framförhållning och i samarbete med projektledare bokas du ut på uppdrag där du ansvarar för din specifika uppgift inom det teknikområde du verkar. I rollen som tekniker är det en förutsättning att du har mycket god teknisk kompetens och teknisk förståelse. Det ingår planering, bokning av utrustning och prepp av teknik för att klara varje projektuppdrag på ett säkert sätt. Som tekniker bygger, kör och demonterar du teknik och övrig utrustning på ett ansvarsfullt sätt.

Vem är du?

Du är positivt lagd och du har ett tekniskt intresse som aldrig tar slut! Du känner dig trygg att jobba både i grupp och på egen hand, med support från dina kollegor.

  • Du är inte rädd för att testa på nya arbetsuppgifter
  • Du kan kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift
  • Du tycker om att resa i jobbet och även spendera tid på kontoret
  • Du tycker om att bidra till riktigt bra sammanhållning
Var finns vi?

Creative Technology har sitt huvudkontor i Kungälv. Det blir din utgångspunkt för kompetensutveckling, planering och för de tillfällen du inte är ute på projekt.

Vad erbjuder vi?
  • Vi ger dig möjligheten att utvecklas i ett team med fantastiska kollegor och med den bästa tekniken på marknaden.
  • Som tekniker hos oss får du möjlighet att arbeta med några av de allra mest prestigefyllda och spännande uppdragen i branschen.
  • Vi erbjuder en plats för dig som besitter såväl den lilla som den stora kunskapen och som har en vilja och ett driv att utvecklas inom de tekniska områdena ljud, ljus och bild/video.
  • Som medarbetare på CT är du en del i ett globalt företag med ett världsomspännande nätverk.

Ansökan: Ansökan samt frågor om tjänsten skickas till application.se@ct-group.com

Frågor om tjänsten: Kontakta Adam Fors, Crew Manager, på afors@ct-group.com        

Plats: Kungälv

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse 

Creative Technology är en av världens ledande helhetsleverantörer inom specialiserade AV-tekniklösningar för företagsevent, underhållning, sport och installation.

Se fler lediga tjänster på Creative Technology här!