CREATIVE TECHNOLOGY SWEDEN | GÖTEBORG

Trailertekniker

   

Nu har du chansen att förena nytta med nöje! Som trailertekniker för våra mobila LED-skärmar jobbar du självständigt, har hela Europa som arbetsplats och får vara med om massor av roliga och spännande event!

Vad gör en trailertekniker på CT?

I vår hyresavdelning ingår Europas största flotta av Mobila LED-trailers med skärmar i storlekar från 21 till 81 m2. Trailerverksamheten har uppdrag i hela Europa, framförallt vid festivaler, sportevenemang och andra stora publika event.

Som trailertekniker transporterar du LED-trailern till och från eventplatsen samt är ansvarig tekniker under eventet. Du har hela Europa som arbetsplats och jobbar självständigt, ofta direkt mot våra kunder. Eventen varierar i typ, utförande och omfattning – allt från några timmar till flera dagar.

Vem är du?

Vi söker dig som har stort tekniskt intresse, BECE körkort samt körvana med lastbil och släp i Europa. Du har viss el-kännedom, ett brinnande intresse för kvalitet, och självklart också för bild och teknik. Engelska i tal och skrift är ett måste, flexibilitet likaså eftersom långa dagar och obekväma arbetstider är en verklighet. Du är en driven problemlösare som trivs i en roll där du möter människor. Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens då du representerar Creative Technology. Ordning och reda är ett måste då din roll innebär stort eget ansvar.

Då våra trailertekniker arbetar som frilansare behöver du ha F-skattsedel för att kunna fakturera. Trailrarna utgår oftast från våra lokaler i Kungälv varför vi helst ser sökande från Västra Götalandsregionen.

Krav:

  • BECE körkort
  • Körvana med lastbil i Europa är meriterande
  • Eget företag/möjlighet att fakturera
  • Engelska i tal och skrift
  • Teknisk intresserad

Låter detta spännande? 

Skicka ett personligt brev och ditt CV till Tony Johannesson: tjohannesson@ct-group.com

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tony på telefon 073 620 85 40.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess men vill givetvis lära känna dig så snart som möjligt.

 

Creative Technology är en av världens ledande helhetsleverantörer inom specialiserade AV-tekniklösningar för företagsevent, underhållning, sport och installation.

Se fler lediga tjänster på Creative Technology här!