CREATIVE TECHNOLOGY FINLAND | VANTAA

Tuotantokoordinaattori

 

Tule meille töihin!

Etsimme järjestelmällistä ja sosiaalista tekijää henkilöstöbuukkaustiimiimme. Tuotantokoordinaattorin työnkuvana on buukata tekijöitä erilaisten tapahtumien teknisiin työtehtäviin. Työ on nopearytmistä, kiinnostavaa ja edellyttää sosiaalista pelisilmää ja tiimityöskentelytaitoa. Työssä olet osa henkilöstöbuukkauksen osaajien ja tuotannon tiimiä Vantaan toimipisteellämme.

Tämän tiimin osaamisen läpi rakentuu suurin osa Suomessa ammattitaitoisesti tuotetuista tapahtumista. Tapahtumatekniikan työkokemus ja verkostot katsotaan eduksi oikean henkilön valinnassa. Työ on vakituinen ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Creative Technology on yksi maailman johtavista tapahtumatekniikan yrityksistä. Teemme tapahtumatekniikan suunnittelua ja toteutuksia, tv-tuotantojen teknisiä ratkaisuja sekä sisällöntuotantoa. Palvelumme kattavat kaikki toteutukset pienimmistä laitevuokrista suurimpiin areenatoteutuksiin. Creative Technology on osa NEP Groupia, joka on maailman johtava ulkoistettujen teknologia-, lavastus- ja tuotantopalvelujen tarjoaja tapahtumajärjestäjille ja sisällöntuottajille. Arvopohjamme on ihmisläheinen ja nojaa ammattilaisuuteen, uskottavuuteen, yhteistyöhön ja luovuuteen. Tutustu Creative Technologyyn lisää täältä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.1.2022 osoitteeseen: rekry.fi@brightgroup.com (Sähköpostiin otsikoksi: Tuotantokoordinaattori). Lisätietoihin vastaa Linda Lehtinen linda.lehtinen@brightgroup.com.

Odotamme innolla hakemustasi!