Ledige Stillinger

Arbejde hos Creative Technology

Hos Creative Technology er vores værdier baseret på vores kollektive lidenskab, integritet, innovation og en one-team tilgang, som vi bringer til alt, hvad vi gør. Vores mål er at opbygge varige relationer med vores kunder ved at levere færdige resultater, der er større, bedre og mere spændende end forventet. Hos CT er vi stolte over det arbejde, vi gør for at hjælpe vores kunder med at producere de bedste produktioner, der er til rådighed. Vores tradition for innovation og ekspertise er smitsom. Kom og vær en del af det!

Indsend din ansøgning til: application.se@ct-group.com eller se vores nuværende ledige stillinger:

 

AV-TEKNIKER / TOM – OSLO

Som tekniker er du en del av produksjonsteamet som utfører prosjektet som utføres på arrangementsstedet. I samarbeid med prosjektledere blir du booket ut på oppdrag der du er ansvarlig for din spesifikke oppgave. I rollen som tekniker er det en forutsetning at du har veldig god teknisk kompetanse og teknisk forståelse. Det inkluderer planlegging, booking av utstyr og forberedelse av teknologi for å håndtere hvert prosjektoppdrag på en trygg måte. Les mer!

 

PROJEKTLEDARE DIGITAL SOLUTIONS – GÖTEBORG

I rollen som Digital Projektledare ansvarar du för att projektleda mjukvaruutvecklingen av våra produkter och tjänster tillsammans med utvecklingsteamet. Du kommer även att IT-projektleda både nationella och internationella eventprojekt tillsammans med flera olika team inom Creative Technology. Läs mer!